Bestelling en levering

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet teveel moet betalen voor je producten en daarom hebben wij er voor gekozen om direct van de leverancier naar jou te sturen. 
Zo kunnen wij enorm besparen op opslag, transport en verpakkingskosten.
Hierdoor kunnen wij, jou deze artikelen aanbieden voor een eerlijke prijs.
Doordat wij onze producten direct vanaf de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 9 tot 16 werkdagen

Altijd gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden zonder verzendkosten bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Bij Bodyblessings.nl is ons doel u de beste verzendopties aan te bieden, waar u ook woont. Elke dag leveren we aan honderden klanten over de hele wereld, zodat we u altijd het hoogste niveau van responsiviteit bieden.

Het tijdsbestek voor de bestelling is verdeeld in twee delen:

  • Verwerkingstijd: orderverificatie, maatwerk, kwaliteitscontrole en verpakking. Alle bestellingen worden binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling naar de fabrikant verzonden. De fabrikant en China Post verwerken de bestellingen, wat een extra 2-4 dagen duurt.
  • Verzendtijd: dit verwijst naar de tijd die nodig is om artikelen vanuit ons magazijn naar de bestemming te verzenden. Internationale bezorging duurt meestal ongeveer 15-30 werkdagen. Bestellingen vanuit de VS worden verzonden per e-pakket , een product van de US Postal Service. Nadat het magazijn is verwerkt en het magazijn heeft verlaten, duurt het meestal tussen de 7 en 14 dagen voordat ze op hun bestemming aankomen, maar dit kan van tijd tot tijd langer duren.